Första lådan klar.

Hela dagen har ägnats åt den blivande köksträdgården. Vi började med att hämta vårt släp och åka till stallet och mocka ur Fighters hage och lasta kärran med lite prima, brunnen skit. Klart att Fighter ska känna sig delaktig i köksträdgården för det är fullt möjligt att han får ta del av en och annan morot längre fram.

Sedan begav vi oss hemåt för att skruva, tjära, gräva, rensa och skruva, tjära, gräva och rensa. Mitt uppdrag var att ta bort de gamla rabarberna som blivit över och (kraftuttryck) vad långa och grova rötter de har men jag tror att jag till slut fick upp rötternas urmoder, grov som ett mindre träd.

Men nu börjar vi se slutet på byggandet och grävandet och vi har redan flyttat över jordgubbsplantor från en gammal pallkrage till en ny bädd. Vi kunde inte hålla oss tills allt var färdigt. Nu är det bara tre bäddar kvar att bygga och så ska det fyllas på jord och sedan…sedan är det bara det roliga kvar.

ImageImageImage

Image

Jo…och så satte M två rader potatis i en annan del av trädgården. Det var väl i stort sett vår dag och nu är det soffhäng med barnen och Harry Potter och Dödsrelikerna på film som gäller.

/Nette

En tanke på “Första lådan klar.

  1. Oj det var inte dåligt det! Här har det blåst mycket och kallt. Inget trevligt, men jag petade ner stockrosorna och målade lite på drivbänkarna. Sedan blev det pul inne resten av dagen. Och nu är det natt. Mannen jobbar. Ska nog ta en skönlitterär bok och lägga mig i nytvättade lakan 🙂 Det vad vädret bra på iaf, torka lakan. kramkram vännen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s