Sommarlov!

Sista dagen i skolan…paw rihk-titt. Två heldagar har vi tillbringat i ett varmt, mörkt klassrum utan luft, redovisandes, opponerandes och lyssnandes. Det har varit så roligt att ta del av varandras arbeten och några är jag sugen på att begära ut och läsa själv.

Men först sommarlov! Sysselsättningen är fixad för soliga, varma dagar:

Sommarnöje

 

 

 

 

 

 

 

Dessa raringar (och då syftar jag på böckerna) har legat hela vintern och väntat på mig men nu så…här ska plöjas böcker!

Ifall det skulle regna har min goda vän Ulrica från Vilda Stamps fixat nya stämplar till mig som jag kan scrappa eller göra fina kort med. I mitt gamla liv, livet före plugg, var scrapbooking en stor hobby men nu är det två år sedan jag gjorde något. Men nu är jag faktiskt lite sugen. Stämplarna är ritade av Ramona Sjöström, också en kär vän.

Stämplar från Vilda Stamps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är man sugen på att se mer av Vildas produkter kan man gå in  här .

Ha en skön kväll alla. Det ska jag ha i solen med mitt rosé, min choklad och mina böcker 🙂

/Nette

 

 

 

 

 

3 tankar om “Sommarlov!

  1. Mmmm härligt! Fick idag reda på att jag kommer jobba ca 1 av 3 månader och det känns såååå skönt. Bygga och läsa ska jag göra. Har många böcker som väntar. Inte lika kul för ekonomin men det ska nog gå. Nu borde jag verkligen lägga mig, men är liksom för trött. Vet du vad jag menar? Zzzzzz

    • Jag ska jobba 4 veckor mitt i sommaren, men man behöver vara ledig också. Har knappt varit ledig alls på tre år mer än en vecka här och där. Så detta är vi värda, du och jag, lite ledighet 🙂 Tur att man kan odla det man ska äta så här års 😉

      • Det hade nog blivit lita enahanda för mig för jag tycks bara lyckas med gräslök och rabarber 😉 Men jag fortsätter och vattna. Snart nog kommer det kanske upp något mer! Förra året lyckades jag ju med morötter också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s