Examensdagen.

Idag var det som sagt officiellt examen och jag kan titulera mig paralegal/juristassistent. Alla avgångsklasser från YHGBG Molinsgatan var bjudna på lunch på Gothia Towers, verkligen jättegod mat och huvudrätten passade en LCHF:are om man uteslöt risotton. Resten av tallriken bestod av kycklingfilé, sallad med oliver och rucola, varma tomater och kronärtskocka. Verkligen jättegott. Jan Bylund stod för underhållningen och det var längesedan jag skrattade så mycket. Kommer bara därför inte ihåg vad han sa som var så roligt men kul var det.

Passade på att strosa genom stan på väg dit och var inne på Indiska och hittade helt underbara vägghängda utekrukor i flätad plast. Lite 50-talsaktiga och Vill-Ha-nerven triggades rejält men, men…vet ju inte vad för pengar jag kommer att ha att röra mig med den här månaden så jag lät bli. Men lätt var det inte. Men en sak vet jag bestämt och det är att jag kommer att sakna att Göteborg inte längre kommer vara en del av min vardag för vad jag älskar den staden. Den känns som min stad och har alltid gjort sedan tidiga tonåren fastän att jag inte har bott där någon gång. Jag får se till att hitta en jobb där. Tips någon?

M som har gruvat sig för vad han ska hitta på i examenspresent till sin hustru ville att vi skulle ses på stan så att jag kunde få välja själv och efter att vi hade knatat runt ett tag och tittat och dissat fick han följa med till Blomsterlandet och låta mig välja växter till altanens krukor. Lika bra det 🙂 Inte lätt att vara gift med en kvinna som har en sval inställning till smycken, snittblommor och annat examenstypiskt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tror att det kommer bli jättefint. Den ena växten är dessutom perenn, en rödbrokig alunrot,  och ska planteras ut i höst när kruksäsongen är över. Om jag delar den många gånger kommer jag snart ha en examensrabatt 😉

/Nette

Vad jag fick för betyg? Man kan inte satsa på allt men 5 ämnen av 7 ville jag ha Vg i och lyckades.

 

 

 

2 tankar om “Examensdagen.

  1. Vi har säkert setts i korridorerna för jag går första året på paralegalutbildningen. Grattis till examen, själva har vi ju ett år kvar och pågående praktik. Din praktik på socialförvaltningen lät intressant.

    • Hej Susanne och tack! . Vad roligt att du lämnade en kommentar 🙂 Vi har säkert setts vid något tillfälle.Lycka till med resten av utbildningen. Det kommer att gå bra, det förstår jag efter att ha kikat på din blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s