Ny LCHF-bilaga ute :)

Fick en glad överraskning idag när A och jag skulle handla lunch. En ny LCHF-bilaga till Aftonbladet var ute. Det kanske den har varit ett tag, jag vet inte, men det spelar ingen roll. Den fick åka med hem och stå för den litterära underhållningen på förmiddagsfikat.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Eller vad sägs om varmrökt lax med gräddkokt broccoli, fredagssnickers och krämig kycklingsoppa fylld med grönsaker och örter. Mumma :).Eller åhhh, baconpaj med parmesan.

Ha det gott, alla.

Jo, var förresten på Arbetsförmedlingen idag också. Förberedde A på att det kunde ta lååååång tid och att det vore bra om hon tog med lite leksaker i en väska. Jojajustdet, tio minuter efter att jag hade klivit in, klev jag ut igen med papper att fylla i till A-kassan och med ett glatt tillrop bakom axeln om att jag kunde ringa om jag ville ha mer hjälp än bara att kontakta A-kassan. Ursäkta, heter det inte A R B E T S FÖRMEDLINGEN? Inte A-kassaförmedlingen. Eller vad har jag missat? De öppnade inte förrän kl tio heller, latmaskarna.

/Nette

En tanke på “Ny LCHF-bilaga ute :)

  1. Haha de som gör reklam om sin förnyade arbetsförmedling och utökade öppettider! Tack för påminnelsen om bilagan. Såg den igår och ska (nog, om jag orkar, måste, kylen tom) handla idag. Kramen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s