Olivolja etc

Med tanke på att jag är så förskyld är det rätt dåligt att jag inte lyckas hålla ändan i soffan så länge att jag kan få iväg ett inlägg på en hel helg. Men det har varit ett par hektiska dagar med stall, barnloppis, iForm-loppet, mammas födelsedag och simträning med A men nu så, nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och berätta lite om vår dag i Göteborg.

Vi skulle till en affär i Haga som heter Olivolja etc. Ingen av oss hade varit där och vi visste inte riktigt vad som väntade, men inte detta:

Hur mycket produkter som helst uppställda på flera småbord. På varje bord var det generöst uppdukat med smakprov på det som stod på just det bordet. Det var inte bara oljor av olika slag, utan kryddblandningar, olika sorters vinäger, antipastiröror och jag vet inte allt. Vi gick ett par varv och provsmakade glatt på alltihop flera gånger. Även mina barn, som hemma nästan döööör om de tvingas smaka på någon konstig röra, gick och dippade och tyckte att det mesta var jättegott. På ena väggen hängde stora krus där man kunde köpa olja på ”lösvikt”, man kunde helt enkelt välja hur många deciliter man ville ha av de olika oljorna.

Jag köpte en olja smaksatt med provensalska örter och mamma även en smaksatt med chili och vitlök. Sen köpte jag lite kryddblandningar också. En har vi redan använt till kryddsmör.

Här kommer jag nog köpa flera julklappar 🙂 och om någon mer blev nyfiken hittar man hemsidan här.

/Nette

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s