Dåligt inflytande

Vissa har bra inflytande, andra har dåligt inflytande. När det gäller mina barn vill jag så klart att de ska umgås med individer som har bra inflytande över dem.

När det gäller umgänget med Fighter börjar jag nu vackla. Tidigare har jag varit övertygad om att han har ett bra inflytande, men titta här:

Han låter henne leva i villfarelsen att det är normalt att en stor häst, lugnt och sansat, låter sig hämtas och ledas genom en hage av en sexårig flicka. Och då en häst med hingsthormoner i kroppen även om de minskar för varje dag som går från kastreringen.

Vad kommer hända den dagen hon träffar en normal häst? Kommer hon att förstå att det inte är som att gå med ett gosedjur fastsatt i änden på ett snöre? Att det är normalt att man får visa sin ledarförmåga och förtjäna ledarskapet inför en häst. Att hästar oftast inte utan vidare lämnar över det till en liten skit. Ja, egentligen är jag inte orolig. Bara glad över att  det finns såna här hästar som Fighter som gör en hästintresserad mammas vardag så mycket lättare. Tids nog kommer det dyka upp mer normala hästar i vår väg. När barnen blir större. Tills dess får vi njuta av att vi har den perfekta familjehästen i vår vård.

/Nette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s