Nya tider

Näst sista dagen på mitt ändå väldigt fria liv. Fattigt men fritt. Många tankar. Kommer jag att orka pendla? Hur ska jag hinna med familj och häst? Kommer jag att trivas? Jag försöker förbereda mig på mitt sätt. Alla barnen har varit hos tandläkaren. Jag lämnade blod i torsdags så nu kan jag släppa det ett par månader. Hästen är kastrerad (nåja, det var ett tag sedan nu men i alla fall. Svårt att hitta medryttare till en hingst). Och apropå det, medryttare är ordnad två vardagar i veckan. Barnens fjortonåriga, mycket duktiga kusin kommer hjälpa mig. Matlådor är planerade och ska lagas i morgon. Tvätten är upptvättad och ska vikas. Ja, jag förbereder mig som om jag inte kommer att ha en enda liten stund över för hushållsmåsten.
Men samtidigt, det ska bli roligt att börja jobba. Få lite nya intryck. Träffa nya människor. Och få en ny typ av frihet. Den som en trygg inkomst ger.

En tanke på “Nya tider

  1. Låter som bra förberedelser, tänker att du då kommer att kunna slappna av ännu mer i de lediga stunderna. I all synnerhet är det skönt att ha allt runtomkring ordnat sådär i början av ett nytt jobb, för då brukar man ju bli ganska trött.

    Hoppas du får en fin första advent och stort lycka till med nya jobbet!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s