Nytt år, nya möjligheter

Först kan jag berätta att det var ”Jesus Christ superstar” vi var och såg i fredags. Verkligen sevärd även om jag nog får säga att den tog fart på riktigt först i andra akten. Men skådespelarna var duktiga, sångprestationerna imponerande och dansen inspirerande.

20130101-201745.jpg

Nu är det ett nytt år och det känns bra. 2012 var ett slitsamt år med examensuppsats, arbetslöshet, F som blev så dålig av kastreringen, krångel med intyg från förra chefen ( en följetång som tog fyra månader) och ett nytt jobb som final. Tack och lov har min familj varit stark och frisk och inte minst förstående. Men hur mycket förstod jag först när jag berättade att jag fått jobb och min äldste son utbrast ” åh, kan vi äntligen resa nu?”. Jag kan inte nog betona HUR skönt det är att inte längre behöva vara mamman som säger nej. Nej till serietidningar, nej till utflykter, nej till dyrare frukostflingor även om de är godare, nej till likadana skor som kompisen har, osv, utan faktiskt kunna säga att JA, vi kan spara till en resa, JA vi köper de dyrare flingorna och JA visst får du köpa ett par converse till våren.

Det som var bra med 2012 var att jag började blogga. Det känns som om jag har fått nya vänner som t ex Anna på Skullalund och Linn med lyckobloggen och jag fick träffa en bloggkompis som jag sett fram emot att träffa sedan vi först fick kontakt, min ”lillasyster” Christin . Ni förgyller min vardag och jag tittar in hos er nästan dagligen även om jag inte alltid kommenterar. Ofta får ni mig att börja fundera och reflektera över de ni skriver. Tack, tack.

2013 förväntar jag mig blir att bra år, ett år där jag landar efter flera år av uppbrott och nystarter och där jag inte vetat hur min framtid kommer att se ut på yrkesfronten. Jag hoppas att F och jag kan komma igång med regelbunden träning och kanske rentav starta i någon lättare klass. Jag vill hitta tid för egen träning i vardagen och jag vill hitta på mycket roligt med min underbara familj som har varit så tålmodig och stöttande i min berg- och dalbana på väg mot nytt jobb.

Kram på er alla och god fortsättning.

/Nette

6 tankar om “Nytt år, nya möjligheter

  1. Visst är det spännande med ett nytt år! Jag är så taggad på ridningen! Förhoppningsvis kan jag och Disa också starta någon lite klass… Kanske vi ses på tävlingsbanan!

  2. Nette, jag är så glad att jag hittade dig i bloggvärlden. Jag hoppas att det blir ett bra år för dig med nya jobbet och det låter spännande med tävlandet. Du får hålla oss uppdaterad om hur det går.

  3. Tack för det fina omnämnandet här. Jag har bara summerat 2012 tyst för mig själv, men ett av guldkornen är de nya bloggvännerna där du är en! Nu så här en bit in i januari passar jag på att önska dig ett gott nytt 2013 med både resor, Converse och goda frukostflingor 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s