Med livet i behåll

Nu går vår skidsemester mot sitt slut och det har varit en väldigt härlig vecka. Kall men härlig. Idag fick jag också tillfälle att åka själv med mina söner, en i taget. Det händer inte så ofta att man får lite egentid med bara ett barn men idag när jag åkte först med G och sedan med L bestämde jag mig för att göra detta till en vana. Att regelbundet hitta på något med bara ett barn.

Annars är jag glad över att jag har överlevt veckan. Det var inte självklart för jag anar en konspiration bland vissa i resesällskapet. Det började första dagen med att A drog omkull mig i backen när jag skulle hjälpa henne upp. Jag fick benet i en konstig vinkel i fallet och har haft ont i knäet sedan dess. Turligt nog har det inte påverkat skidåkningen men det har varit en utmaning att ta sig upp och ner för trappor eller ta på sig sockar. Sedan har detta följts av skallning när jag hjälpt till med att spänna pjäxor, klämda fingrar i en dörr, stämplade tår mm. Ja, listan kan göras lång. Alla hävdar att det inte har varit med flit men jag är skeptisk 😉

20130118-204340.jpg

Men emellan alla påhopp har jag kunnat njuta av naturens skulpturer vid sidan av backen. Fulltankade med solljus och bländande vit natur lämnar vi fjällen imorgon för den här gången.

/Nette

En tanke på “Med livet i behåll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s