Vem är Nette

Jag heter Jeanette, men kallas av de flesta för Nette.  Jag är gift med M och tillsammans har vi tre barn, L, G och A. Ytterligare medlemmar i familjen är katterna Cissi, Miss Marple och Madame Rouge.

Våren 2012 avslutade jag en utbildning till juristassistent/paralegal, och i och med detta fick jag tid över att ägna mig åt det jag gillar mest, familjen, huset, trädgården, mat och stallet.

1998 hittade vi vårt hus. Eller det hittade oss. Gult och fult, ruttet och dragit stod det där en kall vinterdag med en vildvuxen trädgård runt fötterna och vi skulle bara ha det. För inuti huset huserade en varm och vacker själ som vi båda föll pladask för. Vi har sedan dess ägnat mycket energi, kraft och vilja till att plocka fram denna själ bakom plastmattor, billig parkett och perspektivfönster i plexiglas. Huset har hundra år på nacken och om vi får råda kommer det stå i hundra år till.

Till huset fanns när vi flyttade in en f d trädgård. Allt var vildvuxet, högt gräs, förvuxna bärbuskar och äppleträd, förtvinade pioner och lökväxter osv. Första åren var vi nöjda med att bara ha röjt fram en gräsmatta och räddat pionerna men i och med att huset är i bättre skick och barnen blivit äldre har min lust att skapa en trädgård, en oas, vuxit sig starkare och jag ser fram emot att få forma denna plätt på jorden som blivit min.

Min blogg handlar mycket om detta, trädgården, hästarna (som du hittar här), huset och livet som det kommer.

Om du som läser mina inlägg lämnar ett spår efter dig, en hälsning, blir jag mycket glad.

Välkommen!

2 kommentarer

2 tankar om “Vem är Nette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s